اثر افزودن پروبیوتیک باکتریایی در شیر یا خوراك آغازین بر عملکرد رشد، وضعیت سلامت، فراسنجههاي خونی و

اثر افزودن پروبیوتیک باکتریایی در شیر یا خوراك آغازین بر عملکرد رشد، وضعیت سلامت، فراسنجههاي خونی و

اثر-افزودن-پروبیوتیک-باکتریایی-در-شیر-یا-خوراك-آغازین-بر-عملکرد-رشد-وضعیت-سلامت-فراسنجههاي-خونی-وچکیده40 کیلوگرم از 14 تا 65 / در این مطالعه تعداد 30 رأس گوساله ماده هلشتاین با میانگین وزن تولد 4روزگی به صورت تصادفی به سه گروه آزمایشی شامل ( 1) دریافت کننده پروبیوتیک باکتریایی( 4 ) در خوراك آغازین، ( 2) دریافت کننده پروبیوتیک باکتریایی در شیر جایگزین و ( 3 ×109 cfu/day)شاهد (بدون افزودنی میکروبی) اختصاص یافتند. نتایج نشان داد که مقدار خوراك مصرفی، تغییرات وزنبدن، اضافه وزن روزانه و بازده غذایی و نیز نیتروژن اورهاي خون و کل پروتئین پلاسما تحت تأثیر مصرفپروبیوتیکقرار نگرفت. در حالی که میانگین غلظت گلوکز پلاسماي خون، امتیاز قوام مدفوع و وضعیتسلامت تحت تأثیر جیره هاي آزمایشی قرار گرفت. در مقابل از نظر قابلیت هضم ظاهري ماده خشک، فیبرمایع شکمبه تفاوت معنی داري بین تیمار ها N-NH و غلظت 3 pH ، نامحلول در شوینده خنثی، ماده آلیوجود نداشت. این مطالعه نشان میدهد که افزودن پروبیوتیک باکتریایی به خوراك آغازین غلظت گلوکزخون را کاهش میدهد. افزودن پروبیوتیک باکتریایی در شیر سبب افزایش آلبومین خون گردید. همچنیناستفاده از پروبیوتیک باکتریایی در شیر یا خوراك آغازین سبب بهبود وضعیت سلامت و کاهش امتیاز قواممدفوع میگردد.

دانلود فایل

دانلود فایل اثر افزودن پروبیوتیک باکتریایی در شیر یا خوراك آغازین بر عملکرد رشد، وضعیت سلامت، فراسنجههاي خونی و

اثر, افزودن, پروبیوتیک, باکتریایی, در, شیر, یا, خوراك, آغازین, بر, عملکرد, رشد,, وضعیت, سلامت,, فراسنجههاي, خونی, و