انواع کیک ، ساناز و سانیا

انواع کیک ، ساناز و سانیا

انواع-کیک--ساناز-و-سانیاانواع کیک ، ساناز و سانیاکتابی که پیش روی شما خواننده عزیز و علاقه مند قرار دارد،ثمره تحقیق و تلاش توام با تجربه مولف، ساناز مینایی از سال 62 تا کنون میباشد. ایشان سالهای متمادی مشغول تدریس هنرهایی چون تزئین سبزیجات و میوهآرایی، آشپزی، شیرینی تر و خشک، دکور کیک، شکلات و… به طریقه ایرانی وفرنگی می باشددر این کتاب ابتدا مراحل مختلف پخت کیک و نکات کلیدی، انواع خمیرهایمورد استفاده، دستور اصلی پخت کیک، به صورت کاملا مصور توضیح داده است. وسپس حدود 40 نوع کیک را به صورت مجزا آموزش داده و دستور پخت را به صورتتصویری آموزش داده است. عکسهای رنگی و بزرگ این کتاب شما را کاملا با نحوهتزئین و سرو انواع کیک ها آشنا می نماید. دستور تهیه انواع دسرها، بستنی‌ها و نوشیدنی‌های گرم و سرد است. آموزش طرز تهیه انواع بستنی مانند بستنینسكافه، بستنی قهوه، بستنی شكلاتی، وانیلی، كاكائویی، گردویی، میوه‌ا و…انواع دسر مانند كرم شاتوت، كرم كارامل، كرم پاتیسیر، آیس كافی، ژله دورنگ،تارت میوه، شیر پسته، دسر طالبی، دسر پرتقال، دسر میوه، دسر آلبالو و…انواع مربا و شربت و انواع نوشیدنی‌ها به آنان آموزش داده شده است. نگارندهابتدا مواد لازم برای تهیه بستنی، دسر، شربت و… را بیان كرده سپس طرزتهیه آن را توضیح داده است. کتاب pdf64 صفحه9 مگابایت 

دانلود فایل

دانلود فایل انواع کیک ، ساناز و سانیا

آشپزی آموزش پختن کیک و شیرینی دانلود کتاب های ساناز و سانیا کلاس آموزش آشپزی ساناز و سانیا ساناز