بررسی مسئولیت مدنی تولید کنندگان مواد غذایی

بررسی مسئولیت مدنی تولید کنندگان مواد غذایی

بررسی-مسئولیت-مدنی-تولید-کنندگان-مواد-غذاییپایان نامه بررسی مسئولیت مدتی تولید کنندگان مواد غذایینوع فایل: word (قابل ویرایش)تعداد صفحات : 134 صفحهچکیدهازجمله
مقوله‌های مهمی که امروزه در زمینه‌هایحقوقی موردتوجه ویژه قرار دارد
بحث مسئولیت مدنی است. و از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان مسئولیت مدنی
تولیدکنندگان نام برد. زیرا تولیدکنندگان مواد غذایی به‌نوعی در رأس این
مجموعه قرار دارند. درزمینهٔ مسئولیت مدنی نیز باید خاطرنشان کنیم که
تاکنون تحقیقات گوناگونی انجام‌شده و حتی در صنف تولیدکنندگان مسئولیت مدنی
آن‌ها مورد کنکاش قرارگرفته است. ولی هیچ‌کدام از این تحقیقات درباره
تولیدکننده‌ای که نیاز روزمره زندگی انسان، که به‌طور مستقیم تک‌تک افراد
با آن در ارتباط هستند، موردبررسی قرار نگرفته است. هدف از این تحقیق
به‌طورکلی بیان مسئولیت مدنی تولیدکننده مواد غذایی است تا به چگونگی شرایط
ایجاد، ورود ضرر و جبران خسارت آن از سوی تولیدکننده مواد غذایی بپردازیم و
آیا اینکه ضرر و زیان ناشی از سوی تمام تولیدکنندگان مواد غذایی جبران
می‌شود و در راستای جبران این ضرر و زیان مصرف‌کننده برای خسارات واردشده
چه اقداماتی باید انجام دهد، و هدف این تحقیق یافتن قوانین حاکم بر این
موضوع و شکل چگونگی اجرای این قوانین است و رویه قضایی چگونه عمل می‌کند. و
به‌طورکلی هدف یافتن راه‌حل و قوانین موجود بر این‌گونه مسئله‌ها است و
ازآنجاکه مصرف‌کننده به حقوق خود آشنایی چندانی ندارد و برای احقاق حق خود
از خسارات به وجود آمده خود را ناتوان می‌پندارد یک راهکار مناسب پیدا
کنیم.واژگان کلیدی: مسولیت مدنی، تولیدکنندگان مواد غذایی فهرست مطالبمقدمه.. ۱بيان مسئله.. ۱اهمیت و ضرورت انجام تحقيق… ۲پیشینه پژوهش…. ۳نوآوري در تحقيق… ۴اهداف تحقيق… ۵سؤالات اصلی تحقیق… ۶فرضيه‏هاي تحقیق… ۶تعريف واژه‏ها و اصطلاحات فني و تخصصی… ۷روش‌شناسی تحقیق… ۸شرح كامل روش تحقیق برحسب هدف، نوع داده‌ها و نحوه اجرا ۸روش و ابزار گردآوري داده‏ها ۸روش‌ها و ابزار تجزیه‌وتحلیل داده‏ها ۹فصل اول: ۱۰مفاهیم ومبنای مسئولیت تولیدکننده موادغذایی… ۱۰مبحث اول: مفاهیم.. ۱۱گفتار اول: تعریف مسئولیت مدنی.. ۱۲گفتار دوم: تعریف مواد غذایی… ۱۶تحولات غذا در طول تاریخ.. ۱۹وعده‌های غذایی.. ۱۹به دست آوردن غذا ۲۰تولید غذا ۲۰انواع غذاهای تولیدشده ۲۱تجارت غذا ۲۱میزان کافی غذا ۲۱سالم بودن غذا ۲۲حساسیت به غذا ۲۲عادات رژیم غذایی.. ۲۳گفتار سوم: تعریف مصرف‌کننده. ۲۴گفتار چهارم: تعریف عمده‌فروش، خرده‌فروش…. ۲۴بند اول-عمده‌فروش: ۲۴بند دوم- خرده‌فروش: ۲۵مبحث دوم: انواع مسئولیت… ۲۵بند ۲: اقسام مسئوليت… ۲۷الف) مسئوليت اخلاقي.. ۲۷ب) مسئوليت حقوقي.. ۲۷۱-مسئوليت مدني.. ۲۸۲-مسئوليت كيفري.. ۲۹مبحث سوم: مقايسه مسئوليت مدني با ساير مسئولیت‌ها. ۳۰گفتار اول: انواع مقایسه. ۳۰بند ۱: مقايسه مسئوليت مدني با مسئوليت اخلاقي.. ۳۰بند ۲: مقايسه مسئوليت مدني با مسئوليت كيفري.. ۳۱بند ۳: مقايسه مسؤوليت مدني با مسؤوليت اداري.. ۳۲گفتار دوم: مسئولیت قراردادی… ۳۳مسئولیت قراردادی.. ۳۳شرایط ایجاد مسئولیت قراردادی… ۳۴الف: وجود قرارداد. ۳۴ب: رابطه علیت بین خسارت و عدم اجرای قرارداد. ۳۴آثار عدم اجرای تعهد. ۳۵جبران خسارات قراردادی.. ۳۵گفتار سوم: مسئولیت غیر قراردادی… ۳۶بند اول: مبانی الزامات خارج از قرار‌‌داد. ۳۷الف- نظریه‌ی تقصیر. ۳۷انتقادات واردشده بر نظریه‌ی تقصیر. ۳۸ب- نظریه‌ی ایجاد خطر. ۳۸انتقادات واردشده بر نظریه‌ی ایجاد خطر. ۳۹ج- نظریه‌های مختلط.. ۳۹اسباب (موجبات یا منابع) الزامات خارج از قرار‌داد. ۴۰فصل دوم: ۴۵مسئولیت مدنی تولید کننده موادغذایی… ۴۵مبحث اول:ارکان و مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… ۴۶گفتار اول: فعل زیان‌بار ۴۶بند اول: دفاع مشروع. ۴۷بند دوم: امر آمر قانوني.. ۴۸اجبار و اكراه ۴۸گفتار دوم: لزوم وجود ضرر و شرایط آن.. ۴۸الف: اقسام ضرر ۵۰ب: شرايط ضرر قابل جبران.. ۵۵گفتار سوم: رابطه سببيت… ۵۹ب: موارد زوال رابطه سببيت… ۶۱مبحث دوم: مبنای مسئولیت مدنی تولیدکننده مواد غذایی… ۶۸گفتار اول:مبنای قراردادی مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… ۶۸بند اول: شرايط تحقق مسئوليت قراردادي.. ۶۸الف- وجود قرارداد. ۶۹ب) رابطه علیت بین خسارت و عدم اجرای قرارداد. ۷۰ب- نقض قرارداد. ۷۰جبران خسارات قراردادی.. ۷۱ج- ورود خسارت در اثر نقض تعهد يا تأخیر در اجراي قرارداد. ۷۲بند دوم: تضمين ايمني محصول.. ۷۲ب: تضمين صريح.. ۷۶بند سوم: تضمين در برابر آخرين مصرف‌کننده ۸۲گفتار دوم:مسئولیت خارج از قرارداد. ۸۷بند اول: اصل نسبيت قراردادي.. ۸۷بند دوم: مسئوليت مبتني بر تقصير. ۹۰بند سوم: مسئوليت بر مبناي تسبيب… ۹۳بند چهارم: فرض علم تولیدکننده و توزيع كنندة‌موادغذایی نسبت به عيوب پنهاني و سوءنیت وي.. ۹۴بند پنجم: مسئولیت محض…. ۹۶الف:تعریف و انواع مسئولیت محض…. ۱۰۰مسؤوليت محض ساده ۱۰۱مسؤوليت محض با پذيرش دفاع تقصير مشارکتي يا نسبی.. ۱۰۳ب:وضعیت قوه قاهره در اثبات مسئولیت… ۱۰۴فصل سوم: ۱۰۷قلمرو مسئولیت تولید کنندگان مواد غذایی و آثار آن.. ۱۰۷مبحث اول:قلمرو مسئولیت… ۱۰۸گفتار اول: عیب، شرایط و ارکان آن.. ۱۰۸بند اول: تعريف عيب… ۱۰۸بند دوم: شرايط عيب موجود مسوليت… ۱۱۰الف: مخفي بودن عيب… ۱۱۰ب: ورود ضرر در اثر عيب… ۱۱۱ج: زمان ايجاد عيب در مواد غذایی.. ۱۱۲د: ايمني – خطر. ۱۱۳بند سوم: انواع عيب… ۱۱۵الف: عيب درروندتولید محصولات جدید. ۱۱۵۱- ضابطه انتظار مصرف‌کننده ۱۱۵۲- ضابطه سود- خطر: ۱۱۶۳- ضابطه دوطرفه: ۱۱۶ب: عيب درروند توليد. ۱۱۷گفتار دوم: تعهد به آگاه‌سازی… ۱۱۷بند اول: راهنمايي و هشدار به‌عنوان تعهدي قراردادي.. ۱۲۰بند دوم: راهنمايي و هشدار به‌عنوان تعهدي غير قراردادي.. ۱۲۲بند سوم: شيوه‌ها و موارد هشدار ۱۲۲مبحث دوم:آثار مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… ۱۲۴گفتار اول:وضعیت شرط عدم مسئولیت… ۱۲۴بند اول: معايب و فوايد شرط عدم مسئوليت… ۱۲۵معايب… ۱۲۵بند دوم: اثر شرط عدم مسئوليت… ۱۲۶گفتار دوم: موارد معافیت تولیدکننده. ۱۲۸بند اول:شرایط احراز قوه قاهره ۱۲۸الف: خارجی بودن.. ۱۲۸ب: علت خارجی قابل دفع و جلوگیری نباشد. ۱۲۹ج: حادثه قابل پیش‌بینی‏نباشد: ۱۳۰گفتار دوم: تأثیر قوه قاهره در مسئولیت تولیدکننده ۱۳۱فهرست منابع ……۱۳۳

دانلود فایل

دانلود فایل بررسی مسئولیت مدنی تولید کنندگان مواد غذایی

بررسی مسئولیت مدنی تولید کنندگان مواد غذایی,حقوق مدنی,مسئولیت مدنی تولید کنندگان مواد غذایی,حقوق خصوصی,پایان نامه حقوق خصوصی,دانلود پایان نامه حقوق خصوصی,مقالات حقوق خصوصی