بررسی نماتد چغندر قند

بررسی نماتد چغندر قند

بررسی-نماتد-چغندر-قند

800×600

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
AR-SA

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:’Table Normal’;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:”;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:’Times New Roman’,’serif’;}چكيده :نوسانات توليد متأثر از عوامل مختلفي از قبيل تغييرات اقليمي ، آفات و
بيماريها ، علفهاي هرز و … مي باشد . درميان اين عوامل ، نماتد چغندر قند علاوه بر دامنه گسترش بالا بعنوان يكي از
مهمترين عوامل محدود كننده كاهش عملكرد در منطقه چناران مي باشد . متأسفانه تكنيكهايكنترل كه تا به حال مورد استفاده قرار گرفته اند، سازگاري و
پايداري كافي در كاهش اثرات سوء نماتد چغندر در شرايط و فرهنگ كشاورزي منطقه به
همراه نداشته اند. يافتن ارقام مقاوم يكي از راههايي است كه هر چند توليد آن نياز به زمان طولاني
دارد ، ليكن دانشمندان اصلاح نبات مصمم به يافتن آن مي باشند. دراين راستا شركت
سوئدي نوارتيس نويد توليد رقم مقاوم به نماتد به نام نماكيل (Nemakill) را داد. با هدف بررسي مقاومت رقم نماكيل به نماتد آزمايش در ده مزرعه كه داراي آلودگي
بالايي بودند ، اجرا گرديد . رقم ايراني BR1 نيز به عنوان شاهد در قطعات داراي آلودگي بالا در مجاورت آن كشت
گرديد. ميانگين آلودگي اوليه در مزارعي كه رقم نماكيل كشت
گرديد  2326 تخم و لارو در يكصد گرم خاك
بود. متوسط آلودگي اوليه مزارعي كه رقم BR1 كشت شده بودند
نيز  1591 تخم و لارو در يكصد گرم خاك بود.

دانلود فایل

دانلود فایل بررسی نماتد چغندر قند

بررسی نماتد چغندر قند,نماتد كرم نخي شكل,انگل ريشه هاي چغندرقند,پژمردگي بوته هاي جوان چغندرقند,پژمردگي موضعي در اندام هوايي چغندرقند,نماتود مولد سيست چغندر قند,خسارت نماتود چغندرقند,نشانه هاي آلودگي نماتد,مشخصات نماتود