بعضی از رویدادهای مهم در تاریخچه شکلات و کاکائو:

بعضی از رویدادهای مهم در تاریخچه شکلات و کاکائو:

بعضی-از-رویدادهای-مهم-در-تاریخچه-شکلات-و-کاکائو-بعضی از رویدادهای مهم در تاریخچه شکلات و کاکائو:کشف کرد که کاکائو بیش از 3000 سال توسط آزتک‎ها کشت شده است. 15191528: نوعی نوشیدنی شکلاتی را به مردم اسپانیا معرفی کرد. شخصی به نام کورتز نوشیدن شکلات تا ایتالیا گسترش یافت. در سال 1657 اولین کارخانه شکلات در لندن تاسیس شد. در سال نیکلاس ساندرس نوعی شکلات شیری (نوشیدنی) ابداع و در سال 1765 اولین شرکت شکلات در آمریکای شمالی تاسیس شد و در سال 1828 وان هوتن طرح‎پرس کاکائو را مطرح کرد.تعریف شکلات: شکلات مخلوطی از دانه‎های برشته کاکائو و ذرات فوق‎العاده ریز شکر با یا بدون کره کامائو می‎باشد. کره کاکائو چربی است که به طور طبیعی در دانه کاکائو وجود دارد و 1 ساخار تری گیلیسرید POS دارد. دانه کاکائو بیش از 400 ترکیب دارد که در میان آن‎ها می‎توان به غیر از کره کاکائو به پروتئین- نشاسته و فیبرخام و کافئین و تئوبرومین اشاره کرد که 2 ترکیب آخر در طعم تلخ کاکائو نقش دارد. دانه کاکائو دارای تیرامین و فنیل ایقل آمین است که هر دوی این مواد باعث هوشیاری بیشتر می‎شود. همچنین بررسی‎ها نشان داده‎اند که شکلات حاوی کاتچین است که آنتی اکسیدان قوی است. طوری که در هر 100gr شکلات تلخ 5/3 mg کاتِچین وجود دارد.در انگلستان تعریف قانونی شکلات: محصولی که حداقل 18% کره کاکائو داشته باشد و مقدار چربی گیاهی آن کمتر 5% نبوده و حداقل 35% مواد جامد آن از مواد جامد کاکائو باشد. شکلات‎ها 2 ویژگی بارز دارند: پاکی مربوط به عطر و طعم آن است که باید عاری از عطر و

دانلود فایل

دانلود فایل بعضی از رویدادهای مهم در تاریخچه شکلات و کاکائو:

بعضی, از, رویدادهای, مهم, در, تاریخچه, شکلات, و, کاکائو: