بیان ژن افتراقی پس از جایگزینی کل پودر ماهی و روغن جیره ماهی با محصولات گیاهی در کبد قزل آلای رنگین

بیان ژن افتراقی پس از جایگزینی کل پودر ماهی و روغن جیره ماهی با محصولات گیاهی در کبد قزل آلای رنگین

بیان-ژن-افتراقی-پس-از-جایگزینی-کل-پودر-ماهی-و-روغن-جیره-ماهی-با-محصولات-گیاهی-در-کبد-قزل-آلای-رنگینبیان ژن افتراقی پس از جایگزینی کل پودر ماهی و روغن جیره ماهی با محصولات گیاهی در کبد قزل آلای رنگینتعداد صفحات : 21 و قابل ویرایش این فایل ترجمه بسیار روان مقاله لاتین می باشد. بیان ژن افتراقی پس از جایگزینی کل پودر ماهی و روغن جیره ماهی
با محصولات گیاهی در کبد قزل آلای رنگین کمان
(Oncorhynchus mykiss)چکیده:هدف ما تجزیه و تحلیل ترانسکریپتوم های[1] کبدی
قزل آلای رنگین کمان نابالغ بود که با یک جیره غذایی بر پایه گیاه تغذیه شد. ما برای
این آزمایش، بر جایگزینی کل پودر ماهی (FM) و روغن
ماهی (FO) توسط یک رژیم غذایی 100٪ گیاهی (0% FM، 0٪ FO ) تمرکز کردیم. ما ترانسکریپتوم های کبدی قزل آلای رنگین
کمان را 8 ساعت پس از تغذیه با دو جیره غذایی، تجزیه و تحلیل کردیم. شش تا از کل RNA های کبدی از هر گروه جیره ای در برابر  microarray   [2]cDNA
قزل آلا به هم جفت شدند (k9). پس از آنالیز اطلاعات
حاصل از پروتکل استاندارد MIAME (حداقل اطلاعات درباره یک آزمایشmicroarray) ، ما متوجه شدیم
که 176 ژن کبدی، بین ماهیان تغذیه شده با دو جیره غذایی، به طور متفاوت بیان می
شوند: در قزل آلا تغذیه شده با جیره گیاهی، به ترتیب، 96 ژن بیشتر بیان شدند و 80 ژن
کمتر بیان شدند. اکثر ژنهایی که متفاوت بیان شدند در متابولیسم بدن (57٪)، و بقیه
در فرایندهای سلولی (21٪) و حمل و نقل (10٪) درگیر بودند. در بین ژنهای درگیر در
سوخت و ساز بدن  (N = 86)، 37٪ با متابولیسم پروتئین (پروتئولیز، کاتابولیسم اسید آمینه)، 21٪
با سوخت و ساز چربی (بیوسنتز اسید چرب، بیوسنتز کلسترول)، 30٪ با متابولیسم اسید
نوکلئیک و 8٪ با متابولیسم گلوکز در ارتباط بودند. به ویژه، ما دریافتیم که در قزل
آلای رنگین کمان تغذیه شده با 100٪ جیره گیاهی، بیان بیش از حدی در ژن های دخیل در بیوسنتز چربی
(متابولیسم کلسترول و غیر اشباع سازیِ اسیدهای چرب با چندین باند دوگانه)، و همچنین
افزایش در بیان یک متابولیک جدید، به عنوان مثال، گلیسرول کیناز مشاهده می شود که
نقشی کلیدی به عنوان یک واسطه در متابولیسم گلوکز – چربی بازی می کند. در مجموع،
این اطلاعات نشان می دهد که تعدادی از اثرات متابولیک واسطه ای در قزل آلای تغذیه با
یک جیره غذایی کاملا گیاهی، رخ می دهد.کلید
واژه ها: عناصر
دریایی. محصولات گیاهی. کبد، متابولیسم. ترانسکریپتوم. قزل آلای رنگین کمان[1] مترجم: ترانسکریپتوم مجموعه ای از کل مولکول های RNA می باشد شامل mRNA،
rRNA، tRNA و سایر RNAهای غیر کدکننده که در یک یا مجموعه ای از سلول ها تولید
شده باشند. [2]  یک DNA microarray که همچنین به عنوان DNA chip 
نیز شناخته می شود مجموعه ای از نقاط DNA میکروسکوپیک هستند که به سطح
جامد متصل شده اند. دانشمندان از DNA microarray 
برای اندازه گیری سطوح بیان تعداد زیادی از ژن ها، به طور همزمان استفاده می
کنند.

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
FA

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:’Table Normal’;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:”;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:’Tw Cen MT’,’sans-serif’;} 

دانلود فایل

دانلود فایل بیان ژن افتراقی پس از جایگزینی کل پودر ماهی و روغن جیره ماهی با محصولات گیاهی در کبد قزل آلای رنگین

بیان ژن افتراقی پس از جایگزینی کل پودر ماهی و روغن جیره ماهی با محصولات گیاهی در کبد قزل آلای رنگین,بیان ژن افتراقی,جایگزینی کل پودر ماهی ,روغن جیره ماهی ,محصولات گیاهی ,کبد قزل آلای رنگین,قزل آلای رنگین,ژن افتراقی