جداسازي و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن

جداسازي و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن

جداسازي-و-شناسایی-فلورلاکتیکی-پنیر-لیقوان-از-تولید-تا-رسیدندراین تحقیق، ده نمونه شیر، دلمه، پنیرتازه (یک روزه) و پنیر رسیده ( 90
روزه) لیقوان به عنوان یکی از معروف ترین ومشهورترین پنیرهای
حاصل از شیر خام گوسفند و فاقد استارتر جهت بررسی فلورلاکتیکی آن، مورد
مطالعه قرار گرفتند. جهت بررسی جنس های لاکتوباسیلوس از
و انتروکوکوس ازمحیط MRS+vancomycin لویکونوستوک از محیط ،MRS پدیوکوکوس از
محیط ،M لاکتوکوکوس ازمحیط 17 ،MRS محیط
استفاده شد. سویه های جدا شده به کمک رنگ آمیزی گرم و تست کاتالاز،
مورفولوژی ، رنگ و پیگمان کلونی، تولید گاز دی KAA کشت
هیدرولیز آرژنین و ،pH= 9/ 6 درصد ، رشد در 6 / اکسیدکربن از گلوکز، رشد در
دمای 10 و 45 درجه سانتیگراد ، رشد در غلظت نمک 5
سیترات تا حد جنس شناسایی شدند. چند کلونی به صورت تصادفی از هر محیط کشت
دارای بالاترین درجه رقت، انتخاب و با انجام تست های
26 %) به عنوان فراوان ترین جنس ها / 33 %) و لاکتوکوکوس ( 31 / 33 %)،
لاکتوباسیلوس ( 68 / تکمیلی تائید شدند. جنس های انتروکوکوس( 68
API و 20 API 50 CH در تمام مراحل تولید شناسایی شدند. در نهایت با استفاده
از آزمون تخمیرقند و کربوهیدرات با استفاده از کیت ه یا
جدایه های مورد نظر تا حد گونه و زیر گونه شناسایی شدند. در مجموع 95 سویه
در کل مراحل تولید جداسازی و شناسایی شدند . STREP
گونه های ذیل را در تمام مراحل تولید مشخص کرد . لاکتوباسیلوس پلانتارو، م
لاکتوباسیلوس بروی ، س ،API نتایج حاصل از سیستم های
لاکتوباسیلوس پاراکازئی زیر گونه پاراکازئی، لاکتوباسیلوس دلبروکی زیر گونه
دلبروک ، ی لاکتوباسیلوس فروکتیورن ، س لاکتوکوکوس لاکتیس
زیرگونه لاکتیس، انتروکوکوس فاسیوم ، انتروکوکوس فکالیس ، انتروکوکوس دوران
، س پدیوکوکوس پنتوزاسئوس ، لویکونستوک لاکتیس و
لویکونستوک مزنترویدی . س تغییرات باکتریهای اسید لاکتیک الگویی را مشخص
کرد به طوریکه لاکتوکوکسی ها و لاکتوباسیلوس ها در اولین
مرحله غالب بودند و در مراحل پایان دوره رسیدن انتروکوکوس ها جایگزین شدند.
فراوان ترین گونه ها در تمام مراحل تولید به ترتیب عبارت
15 %) و انتروکوکوس / 25 %)، لاکتوباسیلوس پلانتاروم ( 20 %)، انتروکوکوس
فاسیوم ( 78 / بودند از: لاکتوکوکوس لاکتیس زیر گونه لاکتیس( 26
15 %). بنابراین اینگونه به نظر می رسد که این گونه های غالب نقش مهمی را
دررسیدگی و تولید پنیر لیقوان به عهده دارند و / فکالیس( 78
پتانسیل کاربرداین گونه ها در صنعت وجود دارد.

دانلود فایل

دانلود فایل جداسازي و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن

جداسازي,پایان نامه, شناسایی, فلورلاکتیکی, پنیر, لیقوان, از, تولید, تا, رسیدن