جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت
جزوه آموزشی راهنمای کنترل
کیفیتفایل اصلی جزوه
آموزشی : PDFحجم فایل زیپ : 971KB تعداد کل صفحات
: 59 صفحه فهرست مطالب این جزوه
شامل موارد ذیل می باشد :مقدمه 1 – تاریخچه کنترل کیفیت 2- تاریخچه مدیریت
جامع کیفیت 3- مدیریت کیفیت 4- زنجیره واکنشی
بهبود کیفیت 5- ارتقای مستمر کیفیت 5-2- 1- توصیه های دهگانه جوران 6- اصول حرکت به سوی کیفیت 7- سیر تکاملی کیفیت 8- تعریف جامع کیفیت10 – مقایسه نظام های مدیریت
کیفیت 11 – کیفیت محصول و
کیفیت فرآیند 12 – انواع تقسیم بندی کنترل کیفی بر اساس
تطابق با قانون مندی ها 13 – اندازه گیری کیفیت 13-2 – تاریخچه هزینه کیفیت 13-3 – انواع هزینه های کیفیت 13-4 – مراحل کنترل کیفیت جوران 13-5 – تغییر در هزینه های کیفیت در گذشته
و در حال حاضر 14 – ابزارهای بهبود کنترل کیفیت 15-FMEA 16 – قابلیت
فرآیند 17 – استاندارد های کیفی 18- ابزار QFD 19-ابزار APQP 20- سنجش
مشتری 21-بهبود مستمر KAIZAN 22- سیستم تولید به موقع 23-مودا 24- هفت سین صنعتی یا 53 منابع و مواخذ
دانلود فایل جزوه آموزشی راهنمای کنترل کیفیت
تاریخچه کنترل کیفیت , تاریخچه مدیریت جامع کیفیت , ارتقای مستمر , توصیه های دهگانه جوران , کیفیت محصول و کیفیت فرآیند , اندازه گیری کیفیت , تاریخچه هزینه کیفیت , انواع هزینه های کیفیت , مراحل کنترل کیفیت جوران , FMEA ,,,