دانلود تحقیق تعیین ارزش غذایی بارهنگ

دانلود تحقیق تعیین ارزش غذایی بارهنگ

دانلود-تحقیق-تعیین-ارزش-غذایی-بارهنگفهرست مطالب:فصل اول مقدمهمقدمهاهمیت شناسایی ارزش غذایی مواد خوراکی مورد استفاده در تغذيه داماهميت تأمین علوفه داممنطقه سیستان اهداف تحقیقفصل دوم بررسی منابعخصوصیات محیطی و موقعیت جغرافیایی منطقه سیستانپوشش گیاهی سیستانویژگی های اقلیمی و آب و هواییبارهنگ برگ نیزه ای (Plantago lanceolata)تاریخچه و اهمیت شناسایی خوراک ها و مواد غذاییمواد مغذی خوراک¬هاخوشخوراکی و نحوه چراقابلیت هضممروری بر تحقیقات انجام شدهفصل سوم  مواد و روش هامشخصات منطقه مورد مطالعهگیاه  مورد مطالعهروش نمونه برداری و آماده سازی نمونه هاتعیین ترکیبات شیمیایی (برای هر مرحله سه تکرار در نظر گرفته شد.)تعیین درصد ماده خشکتعیین درصد خاکسترخام و ماده آلیاجزای دیواره سلولیدیواره سلولی(NDF)دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF)تعیین کربوهیدرات های محلول در آب (WSC)تعیین چربی خامتعیین پروتئین خامنتایج و بحثفهرست منابع

دانلود فایل

دانلود فایل تحقیق تعیین ارزش غذایی بارهنگ

تعیین ارزش غذائی بارهنگ,بارهنگ برگ نیزه ای Plantago lanceolata,ارزش غذایی مواد خوراکی تغذیه دام,دیواره سلولی بدون همی سلولز,تعیین چربی خام,تعیین پروتئین خام,تعیین درصد ماده خشک,اجزای دیواره سلولی,تعیین ترکیبات شیمیایی,تعیین درصد خاکسترخام و ,,,