دانلود جزوه شیمی پیش دانشگاهی ( شیمی 4 )

دانلود جزوه شیمی پیش دانشگاهی ( شیمی 4 )

دانلود-جزوه-شیمی-پیش-دانشگاهی-(-شیمی-4-)       توضیحات فرمت فایل : word ( قابل ویرایش و آماده ی پرینت )تعداد صفحه :   7 بخشی از این مقالهاسيدها وبازها دو دسته ي معروف از مواد شيميايي را تشكيل مي دهند كه كنار مواد خنثي خود نمايي ميكنند. اسيد ها معمولا ترش مزه هستند و در ابتداي فرمول شيميايي آنها يك يا دو اتم هيدروژن وجود دارد براي مثال سولفوريك اسيدH2SO4   بازها نيز مزه اي تلخ دارند و در انتهاي فرمول شيميايي آنها يك يا چند گروه هيدروكسيد OH وجود دارد براي مثال سديم هيدروكسيد NaOH و نام ديگر اين مواد بازي ، مواد قليايي است. از اسيد هاي خوراكي مي توان سركه ، افشره پرتقال و افشره گوجه فرنگي و حتي نوشابه هاي گازدار و يا آب باران و … را نام برد و از بازها ي آشنا مي توان صابون ،آب دريا ، شير منيزي ، پاك كننده ها و مايع سفيد كننده را نام برد حتي مايع درون پوست پرتقال نيز يك باز به شمار مي آيد . فهرست— تعریف اسید و بازها و فرمول شیمیایی آنها — معرفی برخی از اسیدها و بازهای طبیعی — روش های مختلف شناسايي اسيد ها و باز ها — شناساگرهاي شيميايي (ليتموس (تورنسل) ، فنول فتالئين و متيل اورانژ(متيل نارنجي)) — استفاده از عامل PH ( پي اچ) برای شناسایی اسیدها و بازها — مدل آرنیوس — تعریف یونش: فرآیندی که … — بررسی عیب مدل آرنیوس — ارائه خواص مشترک اسیدها و بازها — مدل لوری- برونستد: اسید ماده ای است که بتواند پروتون آزاد کند و باز ماده ای است که … — یک نکته ی کنکوری !!!!!! — قدرت اسيدها: قدرت اسيد ها و بازها نسبی می باشد … — عوامل مهم در قدرت اسیدی — آب یک ماده ی خنثی از نظر اسیدی است یا یک آمفوتر است؟ — چرا برای اسید ها و باز ها تعاریف متعددی قرار دارد؟ (به همراه نمونه سوالات)   

دانلود فایل

دانلود فایل جزوه شیمی پیش دانشگاهی ( شیمی 4 )

شیمی پیش,دانلود جزوه شیمی,شیمی 4,جزوه درس شیمی,دانلود جزوه شیمی پیش دانشگاهی