دانلود مقاله تحقیقی اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین

دانلود مقاله تحقیقی اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین

دانلود-مقاله-تحقیقی-اصلاح-ساختار-چایکاری-و-چایسازی-با-استفاده-از-تکنولوژی-نویندانلود مقاله تحقیقی با موضوع اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین.Docدانلود مقاله تحقیقی با موضوع اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نویننوع فایل : Word تعداد صفحات : 51فهرست محتوامقدمه علیرغم جایگاه خاص صنعت گسترده چایکاری و چایسازی در اقتصاد ملی و رژیم غذایی مردم ایران که مصرف سرانۀ بالایی را در جهان به خود اختصاص داده است ، در اثر عوامل مختلف ( فنی – اجتماعی – اقتصادی ) آسیب های شدیدی به اقتصاد ملی به ویژه اقتصاد منطقۀ گیلان وارد آمده است . به طوری که صنعت چایسازی ایران تقریباً به مرحلۀ رکود و افت رشد رسیده است . به علاوه به علت عدم خودکفایی در تأمین چای ، سالانه مقدار زیادی چای از طرق مختلف ( قسمت عمده به صورت قاچاق ) وارد کشور شده و با توجه به واردات کنترل نشدۀ چای ، بیش از 120 میلیون دلار ارز از کشور خارج شده که معضل بیکاری و مهاجرت و فقر را در منطقه افزایش داده است …چای موطن اصلی چای و انتشار آن در سایر ممالک تاريخچه چاي در ايران آب و هواي چاي مشخصات گیاهشناسی درخت چای مشخصات بوته چاي در ايران ريشه چاي : برگ چاي مراحل فنولوژي چاي ترکیب شیمیایی برگ چای آب و هوای مطلوب چای خاک مطلوب چای کود مورد استفاده ازدیاد درخت چای آفات شپشك آرد آلود : كنه قرمز چاي Breripalpus obovatus بيماريهاي ساقه چاي : کشت چایمقدمهایران کشور عزیز ما ، کشور که طی سالیان متمادی چه در عرصه فرهنگی و چه در عرصه سیاسی پیشتاز ممالک آزاد جهان بوده ، در ضمن این کشور با داشتن آب و هوای صاف و سالم ، زمین های غنی و حاصل خیز مساعد برای بذر هر نوع نبات از پیشتازی خاصی بر خوردار بوده است .ایران با در نظر داشت اینکه دارای خاک و هوای مساعد برای بهره برداری از منابع طبیعی و زراعتی می باشد ، محراق توجه بذر کاران بود ه است ، درخت چای نباتی است همیشه سبز که در طبیعت و به حال وحشی ارتفاع آن به 6 تا 7 و گاهی به 15 متر می‌رسد. نام علمی چای که مورد قبول بیشتر گیاه شناسان است Camellia sanensis و گاهی Camellia teiferaبرای هر دو نوع چای سیاه و چای سبز می‌باشد کاملیا نیز مانند چای درختچه همیشه سبز و از نظر اکولوژی کاملا شبیه به درخت چای می‌باشد…تاریخچه کشت و بهره برداری از چای در جهانطبقه بندی تیکسانومیکی چایمشخصات نباتی درخت چایریشه چای1.ریشه های عمودی: 2.ریشه های افقی: برگ Leafگل و تخم چای(Flower and seed of tea)انواع چای Kinds of Tea1.چای سیاه Black Tea: 2.چای سبز Green Tea:3.چای اولنگ Olong Tea:4.چای قالبی Brick Tea: ترکیب کیمیاوی برگ چای آب و هوای مناسب برای کشت چای خاک مطلوب چای کود مورد استفاده ازدیاد درخت چای نتیجه گیری: 1- چاي سياه (BLACK TEA):2-چاي سبز(GREEN TEA): 3- چاي اولانگ(OOLONG): 4- چاي سفيد(WHITE TEA): انواع ديگر چاي بر حسب تركيبات آن* چاي يخ (ICED TEA): * سبك انگليسي(ENGLISH STYLE): * بوبا (BUBBLE TEA،BOBA): * چاي كيسه اي (TEA BAG): تركيبات تشكيل دهنده چاي* چاي يك محرك است و يا يك آرام بخش؟اصلاح چایتوليد چاي ايرانيبخش تجربيروش دم كردنروش انجام آزمايش هافراوري چاي با آلومينيم سولفاتاثر آلومينيم سولفات روي زمان اكسايش چاي سياهفراوري چاي با زئوليت اثر افزودن زئوليت روي زمان اكسايش چاي اثر زئوليت در مرحله اكسايش روي زمان دم كشيدن چاينتيجه ها و بحثنتيجه گيري نهاييمآخذ:

دانلود فایل

دانلود فایل مقاله تحقیقی اصلاح ساختار چایکاری و چایسازی با استفاده از تکنولوژی نوین

دانلود, مقاله, تحقیقی, اصلاح, ساختار, چایکاری, و, چایسازی, با, استفاده, از, تکنولوژی, نوین