دانلود پاورپوینت اثر اشعه یونیزه کننده بر مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر اشعه یونیزه کننده بر مواد غذایی

دانلود-پاورپوینت-اثر-اشعه-یونیزه-کننده-بر-مواد-غذاییدانلود پاورپوینت اثر اشعه یونیزه کننده بر مواد غذاییتعداد اسلاید: 48 قسمتی از متن اسلاید ها :مقدمهبر اساس نظر اعضاي سازمان غذا و كشاورزي، مجمع كدكس غذائي و
سازمان بهداشت جهاني در سال 1983 اشعه دهي مواد غذائي به عنوان فن آوري سالم و
موثر جهت نگهداري غذا پذيرفته شد.افزایش ماندگاری و ایمنی بسیاری از مواد غذاییتخریب فیزیکی و شیمیایی کم دارای کاربرد در محصولات تازه، منجمد، پخته و
بسته بندی كارايي بالا در از بين بردن ميكروارگانيسم هاروشی ایمن است که محیط زیست را آلوده نمی کند تاریخچه:كشف اشعه X توسط رونتگن در سال 1895استفاده از اشعه دهي مواد غذائي در سال 1905 توسط دو
دانشمند انگليسي غير فعال كردن انگل تريشينلا در گوشت خوك در آمريكا در سال
1921 دهه 1940 و 1950 زمان توسعه پژوهش هاي مربوط به این زمينهكنترل حشرات در گندم و آرد گندم در سال 1963 در امريكا تصويب اتحاديه اروپا براي استفاده از فرآيند اشعه دهي مواد
غذائي خاصي در سال  1983امروزه حدود 60 كشور جهان 100 نوع غذاي اشعه ديده را به
صورت مشروط و غير مشروط پذيرفته اند .  

دانلود فایل

دانلود فایل پاورپوینت اثر اشعه یونیزه کننده بر مواد غذایی

دانلود پاورپوینت اثر اشعه یونیزه کننده بر مواد غذایی,پاورپوینت اثر اشعه یونیزه کننده بر مواد غذایی,اثر اشعه یونیزه کننده بر مواد غذایی,سمینار صنایع غذایی,میکروبیولوژی,پاورپوینت صنایع غذایی,دانلود پاورپوینت صنایع غذایی