دانلود پاورپوینت شربتهای قندی
عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت شربتهای قندی فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 23پاورپوینت کامل و آماده ارائه قسمتی از متن تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . شربت خرما خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . شربت یاکون اکثر
ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ،
گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الیگوساکارید (FOS) پلیمری که
عمدتاً از فروکتوز تشکیل شده است ذخیره می کند . پودر ریشۀ خشک شده یاکون
حاوی 70-50 % FOS و نسبت کمی از شکرهای ساده ( مثل گلوکز ، فروکتوز و
ساکارز)می باشد. بدن انسان آنزیمی جهت هیدرولیز FOS ندارد در نتیجه به صورت غیر متابولیزه از دستگاه گوارش عبور کرده و کالری کمی تولید می کند.
یاکون همچنین به عنوان مادۀ پروبیوتیک عمل مادۀ پروبیوتیک عمل نمودهه و
قسمت هضم نشدۀ یاکون به عنوان ماده ای جهت تغذیه باکتری های مفید روده بوده
و باعث بهبود جذب ویتامین هایی از قبیل ب کمپلکس . و…
دانلود فایل پاورپوینت شربتهای قندی
دانلود پاورپوینت شربتهای قندی ,پاورپوینت شربتهای قندی ,شربتهای قندی ,قندی