دانلود پاورپوینت نگهداری مرکبات بعد از برداشت
عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت نگهداری مرکبات بعد از برداشتفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 33پاورپوینت کامل و آماده ارائه قسمتی از متن مقدمه:علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات را در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد. عوامل موثر بر فساد محصولات1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.2-
آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود
. همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .3- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .4- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.5- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود6- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2 می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد . و…
دانلود فایل پاورپوینت نگهداری مرکبات بعد از برداشت
دانلود پاورپوینت نگهداری مرکبات بعد از برداشت,پاورپوینت نگهداری مرکبات بعد از برداشت,نگهداری مرکبات بعد از برداشت,مرکبات بعد از برداشت