دانلود گزارشکار شیمی عمومی – نقطه جوش آب و اثر املاح

دانلود گزارشکار شیمی عمومی – نقطه جوش آب و اثر املاح

دانلود-گزارشکار-شیمی-عمومی--نقطه-جوش-آب-و-اثر-املاحگزارشکار شیمی – نقطه جوش آب و اثر املاحتعداد صفحات : 7 با فرمت ورد و قابل ویرایش  هدف آزمایش :وسايل مورد نياز:چراغ بونزن،آب مقطر،کندانسور،لوله آب سرد،دماسنج،استوانه مدرّج، نمک طعام،ترازوي ديجيتالي،سهپايه،توري نسوزتئوري آزمايش:يک مايع در يک فشار ثابت در دماي معيني به جوش مي آيد. به عبارت ديگر دماي جوش هر مايع در يک فشار معين ثابت است و با تغيير فشار دماي جوش هم تغيير مي کند. علاوه بر فشار عوامل ديگري نيز باعث کاهش يا افزايش دماي جوش يک مايع در فشار ثابت مي شوند که از آن جمله مي توان وجود ناخالصي ها در مايع را نام برد وجود نا خالصی ها یا همان مواد غیر فرار باعث افزایش نقطه ی جوش مایع  و همچنین نقطه انجماد آن می شود مثلا وقتی ما در رادیاتور ماشین ضد یخ میریزیم این ضد یخ باعث می شود  که دمای انجماد اب پایینتر بیاید و آب یخ نزند وچون نقطه  جوش و انجماد از خواص کولیگاتیو می باشند به نوع  ماد ه حل شوند بستگی ندار بلکه به تعداد مول های حل شوند بستگی دارد پس هر ضد یخی ضد جوش نیز می باشد و اگر در تابستان در رادیاتور ضد یخ بریزیم این کار باعث می شود که آب دردمای بالاتر از نقطه ی جوش اب به جوش بیاید. ؛ که ما هم در اين آزمايش به دنبال پيدا کردن اثر وجود ناخالصي ها در کاهش يا افزايش نقطه جوش يک مايع (آب) هستيم.  

دانلود فایل

دانلود فایل گزارشکار شیمی عمومی – نقطه جوش آب و اثر املاح

دانلود گزارشکار شیمی عمومی نقطه جوش آب و اثر املاح,گزارشکار نقطه جوش آب و اثر املاح,نقطه جوش آب و اثر املاح,شیمی عمومی,گزارش کار نقطه جوش آب و اثر املاح,گزارش کار شیمی عمومی