دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی – اسانسگیری
مقدمه 1معرفی 3 گیاه 41- اوکالیپتوس 52- اکلیل 203- بابونه 36انواع بابونه 53بابونه کبیر 54بابونه رسمی 66بابونه وحشی 72بابونه رومی 83بابونه زرد 89فصل دوم 91اسانسها 92تقطیر ساده 101شیمی اسانسها 105آشنایی با انواع مبرد 110انواع کلونجر 112تقطیر با بخار آب 125تقطیر با آب و بخار 128سوکسله 129اسپکتروفتومتر 130بازیافت کلروفرم 137کاربرد اسانس 140عوارض جانبی 144جدول کارهائی که در این دوره انجام شده 147منابع
دانلود فایل گزارش کارآموزی رشته کشاورزی – اسانسگیری
گزارش کارآموزی رشته کشاورزی,اسانسگیری اسانس گیری,اوکالیپتوس اکلیل بابونه,بازیافت کلروفرم,کاربرد اسانس,عوارض جانبی,آشنایی با انواع مبرد,انواع کلونجر,تقطیر با بخار آب,تقطیر با آب و بخار