طرح توجیه فنی و مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی قارچ 200 تن ( 5 دوره) در سال ، سال تولید طرح 93

طرح توجیه فنی و مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی قارچ 200 تن ( 5 دوره) در سال ، سال تولید طرح 93

طرح-توجیه-فنی-و-مالی-و-اقتصادی-تولید-و-بسته-بندی-قارچ-200-تن-(-5-دوره)-در-سال--سال-تولید-طرح-93طرح توجیه فنی و مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی قارچ 200 تن( 5 دوره) در سال ، سال تولید طرح 93هر کدام از طرح های زیر شامل مطالب و فصل های مورد نیاز برای سازمان صنایع وبانک های کشور می باشند . در این مجموعه ، مطالعات بازار ، تکنولوژی وفناوری ، تعیین میزان نیاز کشور ، تعیین حجم سرمایه گذاری ثابت و سرمایه درگردش ، ماشین آلات مورد نیاز ، مواد اولیه و میزان انرژی مصرفی در سالبرای هر طرح به صورت کامل محاسبه شده و به مشتری ارایه می شود .طرحتوجیهی قارچ ، دانلود طرح توجیهی قارچ ، کارافرینی قارچ ، طرح کارافرینیقارچ خوراکی ، دانلود طرح کارافرینی قارچ خوراکی ، دانلود طرح جدید قارچطرح توجیهی قارچ ، دانلود طرح توجیهی قارچ ، کارافرینی قارچ ، طرحکارافرینی قارچ خوراکی ، دانلود طرح کارافرینی قارچ خوراکی ، دانلود طرحجدید قارچطرح توجیه فنی و مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی قارچ 200 تن    ( 5 دوره) در سالمقدمه :انسان از بدو پیدایش در جستجوی غذا بوده و احتمالاً یکی از اولین محصولاتیکه به عنوان غذا جلب توجه کرده اند، قارچها بوده اند. گرچه سابقه تحقیقعلمی در مورد قارچهای خوراکی یا به عبارتی بهتر، قارچهای کلاهدار خوراکی Edible Mushroomsبه ابتدای قرن بیستم می رسد، اما استفاده از قارچهای خوراکی برای مصارفغذایی، دارویی و اهداف مذهبی، قدمتی به اندازه تاریخ دارد.فراعنه ی مصر،قارچ را یک خوراکی لذیذ می دانستند و یونانی ها اعتقاد داشتند که قارچ برایجنگاوران در صحنه نبرد، تولید قدرت می کند. رومی ها نیز قارچ را به عنوانیک هدیه از جانب خدا برمی شمردند و آن را فقط در روزهای عید استفاده میکردند. چینی ها از آن به عنوان یک گنج غذایی سالم مصرف می کردند.اولین قارچ خوراکی پرورشی احتمالاً قارچ گوش چوبیWood Earبوده است که در چین کشت می شده است. چینی ها برای تولید این قارچ، مقداریهیزم با استفاده از تنه درختان فراهم می کردند و از آنها به عنوان جایگاهیبرای دریافت اتفاقی اسپورهای هوازی این قارچ استفاده می نمودند. این هیزمها بذر اولیه قارچ را تشکیل می دادند و برای کشت قارچ بکار می رفتند. حدوددو قرن قبل از میلاد مسیح یک پزشک یونانی به نام نیکاندر قارچ های خوراکیرا در بستری از کود حیوانی و خاکستر پرورش داده است و سیصد سال بعد از آننیز یک پزشک دیگر یونانی به نام دیو سکورید روش ساده دیگری را برای کشتقارچ عنوان کرده، گیاه شناسان ایتالیایی و فرانسوی نیز به نامهای سسالپین وشارل دولکوز در زمینه پرورش قارچ آثار مکتوبی از خود باقی گذاشته اند. موضوع طرح: ساخت و راه اندازی کارگاه تولید و بسته بندی قارچ.تشریح  طرح پیشنهادی : عملیات طرح شامل  اجاره محل و خرید ماشین آلات  و ادوات  و خرید مواد اولیه و تأمین سرمایه  درگردش و سایر هزینه ها می باشد. كه  پس از اجاره محل وتكمیل ساختمانهای  مورد نیاز و خرید قسمتی ازمواد اولیه موردنیاز اقدام بهتولید خواهد شد كه به این  ترتیب  بهره برداری از طرح  شروع خواهد شد. 

دانلود فایل

دانلود فایل طرح توجیه فنی و مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی قارچ 200 تن ( 5 دوره) در سال ، سال تولید طرح 93

طرح توجیهی قارچ , دانلود طرح توجیهی قارچ , کارافرینی قارچ , طرح کارافرینی قارچ خوراکی , دانلود طرح کارافرینی قارچ خوراکی , دانلود طرح جدید قارچ