مجموعه آموزشی فائو – مدیریت مزارع گرمابی

مجموعه آموزشی فائو – مدیریت مزارع گرمابی

مجموعه-آموزشی-فائو--مدیریت-مزارع-گرمابیمجموعه آموزشی فائو – مدیریت
مزارع گرمابی فایل ورد 106 صفحه ای قابل
ویرایش که ترجمه مجموعه آموزشی فائو می باشد.فایل ورد قابل ویرایش که
ترجمه مجموعه آموزشی فائو می باشد.   1- بهبود کیفیت آب استخر1-2- مقدمه1-3-  ترکیبات آب استخر1-4-  تغییر در ترکیب آب1-5- نحوه نمونه گیری
از آب استخر1-5-1- نمونه برداری
توسط یک بطری1-6- اسیدیته آب1-6-1 روش اندازه
گیری pH1-6-2- اسیدیته مناسب
جهت پرورش ماهی1-6-3- مقادیر pH در
طول شب و روز1-6-4- اصلاح وضعیت pH  آب استخر1-7- کدورت و شفافیت
آب استخر1-7-1 اثر کدورت در
استخر پرورش ماهی1-7-2-اندازه گیری
کدورت آب1-7-3- روش های
اندازه گیری کدورت آب1-7-4- کنترل کدورت
آب1-8- دمای آب استخر1-8-1- اندازه گیری
دمای آب1-8-2- ثبت دمای
حداقل و حداکثر آب1-8-3- مدیریت دمای
آب در استخر پرورش ماهی1-8-4- راه های کاهش
دمای آب1-9- اکسیژن محلول در
استخرهای پرورش ماهی1-9-1- منابع اکسیژن
محلول آب1-9-2- اندازه گیری
اکسیژن محلول آب1-9-3- نوسانات
اکسیژن محلول در آب1-9-3- کاهش ناگهانی
اکسین محلول آب1-9-4-علائم مبنی بر کمبود
اکسیژن1-9-5- پیش بینی
کمبود اکسیژن به وسیله دیسک سشی1-9-6-افزایش اکسیژن
آب1-9-7- دستگاه های
هوادهی1-9-7-1- انتخاب
هواده مکانیکی2- آهک پاشی و اصلاح
وضعیت آب استخر2-1- قلیاییت کل2-1-3- اندازه گیری
قلیاییت کل2-1-4- کاربرد
قلیاییت کل در پرورش ماهی2-2- زمان استفاده ازآهک جهت آماده سازی استخر2-3- چگونه خودمان آهک بسازیم2-4- محاسبه میزان آهک مورد نیاز2-5- تعیین نیاز استخر به آهک پاشی2-6- روش های آهک
پاشی دراستخر2-6-1- آهک پاشی
استخرهای خشک شده2-6-2- آهک پاشی
دراستخرهای آبگیری شده3-کوددهی استخرهای
پرورش ماهی3-1- مقدمه3-2- انواع مختلف
کودها4- غذا و غذادهی
ماهیان4-1- غذای طبیعی برای
ماهیان4-2- ماهیان چه نوع
غذایی را ترجیح می دهند4-5-
کنترل فیتوپلانکتون ها4-6-
کنترل زئوپلانکتون ها4-7-
غذاهای مکمل : جنبه های کیفی4-8-
اشکل غذای کامل4-9-
اندازه مواد غذایی4-10-
مواد غذایی مکمل : جنبه های کمی4-11-
مقدار غذای مکمل مورد نیاز4-12-
کنترل مصرف غذا4-13-
زمان غذادهی ماهیان4-14-
مکان های مناسب برای پخش غذا4-15-
محاسبه میزان غذادهی ماهیان4-16-
پخش غذا4-17-
نگهداری و ذخیره مواد غذایی4-17-1- بهبود قدرت
نگهداری مواد غذایی4-18- اندازه مناسب
مواد غذایی4-19- پختن و بخار پز
کردن مواد غذایی4-20- شکل دهی و
فشرده سازی مواد غذایی4-21- خشک کردن مواد
غذایی خشک و مرطوب4-22- عمل آوری خون تازه4-23- فرآوری سیرابی
چهارپایان5- حمل و نقل ماهی
زنده5-1- تغییر کیفیت آب
در حین حمل و نقل ماهی زنده5-2- آب مناسب جهت
حمل و نقل5-3- سازماندهی
برنامه ی حمل و نقل5-4- کیسه های
پلاستیکی5-4-1- کیسه های
پلاستیکی مناسب5-4-2- تعیین ظرفیت
کیسه های پلاستیکی5-4-3- محاسبه ی
ظرفیت حملمنابع   

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
AR-SA

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:’Table Normal’;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:”;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin-top:0in;
mso-para-margin-right:0in;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0in;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:’Calibri’,sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Arial;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

دانلود فایل

دانلود فایل مجموعه آموزشی فائو – مدیریت مزارع گرمابی

دانلود مجموعه آموزشی فائو,آموزش مدیریت مزارع گرمابی,مدیریت مزارع گرمابی,مزارع گرمابی,مدیریت آب استخر,مجموعه آموزشی فائو,دانلود رایگان مجموعه آموزشی فائو