مقاله نگهداري سيب در سردخانه

مقاله نگهداري سيب در سردخانه

مقاله-نگهداري-سيب-در-سردخانهدانلود مقاله نگهداري سيب در سردخانهنوع فایل : Wordتعداد صفحات : 27فهرستمقدمهآئين كار نگهداري سيب در سردخانههدفدامنه كاربرداصول روش نگهداري سيببرداشتجور كردن و درجه بنديبسته بنديانتقال به سردخانهطرز عمل در سردخانهكنترل سيب‏ها در سردخانهپيوست شماره 3 ـ كنترل آتمسفر در سردخانهپيشگفتارآئين كار نگهداري سيب در سردخانه كه نخستين بار در سال 1351 تهيه گرديد بر اساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تائيد كميسيون فني نگهداري ميوه و سبزي در سردخانه براي اولين بار مورد تجديد نظر قرار گرفت و در هفتاد و دومين جلسه كميته ملي استاندارد فرآورده‏هاي كشاورزي و غذائي مورخ 67/4/29 تصويب شد , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذر ماه سال 1349 به عنوان آئين كار رسمي ايران منتشر مي‏گردد . براي حفظ همگامي و هماهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني در زمينه صنايع و علوم , استانداردها و آئين كارهاي ايران در مواقع لزوم مورد تجديد نظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين آئين كار برسد در تجديد نظر بعدي مورد توجه واقع خواهد شد . بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ايران بايد همواره از آخرين چاپ و تجديد نظر آنها استفاده كرد . در تهيه و تجديد نظر اين آئين كار سعي شده است كه ضمن توجه به شرايط موجود و نيازهاي جامعه حتي المقدور بين اين آئين كار و آئين كارهاي كشورهاي صنعتي و پيشرفته هماهنگي ايجاد شود . ..

دانلود فایل

دانلود فایل مقاله نگهداري سيب در سردخانه

مقاله, نگهداري, سيب, در, سردخانه