پاورپوینت اثرات بسته بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسمها و آنزیمها

پاورپوینت اثرات بسته بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسمها و آنزیمها

پاورپوینت-اثرات-بسته-بندی-مواد-غذایی-بر-میکروارگانیسمها-و-آنزیمهاپاورپوینت اثرات بسته بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسمها و آنزیمها پاورپوینتی کامل با تصاویری زیبا با 40 اسلاید در ذیل خلاصه ایاز مطالبی که در اسلاید ها اورده شده بصورت چکیده نشان داده میشود. البتهبسیار بیشتر از این چکیده میباشد. و این کار سمینار ارشد رشته صنایع غذاییمیباشد.چکیدهبستهبندی عبارت است از ساخت محفظه ای که سلامت کالای محتوای خود را از مرحلهبعد از تولید تا مرحله مصرف حفظ می نماید و به عبارتی دیگر بسته بندی، یکمفهوم تضمین کننده برای تحویل مطمئن کالا به آخرین مصرف کننده در شرایطمطلوب با حداق هزینه است. بسته بندی کالا و عرضه آن داری سابقه طولانی میباشد. شواهدی بر بسته بندی کالاها از ۸ قرن پیش از میلاد مسیح وجود دارد.بسته بندی کالاها نیز به مرور زمان و با پیشرفت علم بشری، پیشرفت نموده وامروزه بسته بندی خود به علمی گسترده تبدیل شده است. با این حال صنعت بستهبندی مدرن در ایران سابقه ای در حدود نیم قرن دارد. صنعت بسته بندی بهعنوان یکی از مهمترین و تعیین کننده ترین عوامل موثر عرضه کالا و موفقیت درکسب بازار، هم اکنون تمامی فعالیتهای تولیدی و بازرگانی را در جهان متوجهخود کرده به نحوی که اگرچه مقوله جدیدی در صنعت و اقتصاد نیست ولی باتحولاتی که یافته توجه بسیاری را به خود جلب نموده و به عاملی تعیین کنندهدر موفقیت عرضه کالا و خدمات تبدیل شده است. متاسفانه با تمام اهمیت آنهنوز در ایران توجهی اساسی به آن نشده و می توان گفت صنعت قوطی سازی کهشاید یکی از مهمترین شاخه های صنعت بسته بندی است آنچنانکه باید مورد توجهقرارنگرفته ، اگرچه در سالهای اخیر اقداماتی در جهت نوسازی آن بعمل آمدهولی هنوز راهی دراز در پیش است. هدف از بسته بندی کردن این است که هم زماننگهداری آنها افزایش یابد و هم بطور کلی از خطر عوامل فساد درونی و بیرونی واکسایش حفظ شود. همچنین حمل و نقل مواد غذائی بهتر و آسانتر انجام گردد.بسته بندی محصولات غذایی، چنان جدی و مسئله ساز است که می باید دولت بهعنوان گامی در راه توسعه صادرات تسهیلاتی برای وارد کردن دستگاههای جدیدبسته بندی و مواد لازم فراهم آورد و امکاناتی کافی در اختیار شرکتهای صادرکننده قرار دهد. رکود صنعت بسته بندی در ایران را می توان ناشی از کمبود وگرانی مواد اولیه بسته بندی و وسایل مورد نیاز و کافی نبودن آگاهی صادرکنندگان در این امر دانست. مهمترین عوامل موثر در فساد از جملهمیکروارگانیسم و اکسیژن و نقش بسته بندی درجلوگیری از ورود آنها به موادغذایی حیاتی می باشد. 

دانلود فایل

دانلود فایل پاورپوینت اثرات بسته بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسمها و آنزیمها

پاورپوینت اثرات بسته بندی مواد غذایی بر میکروارگانیسمها و آنزیمها,میکروارگانیسم,پاورپوینت بسته بندی مواد غذایی,صنایع غذایی,تحقیق صنایع غذایی, نقش بسته بندی,پاورپوینت صنایع غذایی,بسته بندی در صنایع غذایی