پاورپوینت در مورد چریمویا

پاورپوینت در مورد چریمویا

پاورپوینت-در-مورد-چریمویاپاورپوینت در مورد چریمویافرمت فایل : پاورپوینتقابل ویرایشتعداد اسلایدها :    34  اسلایدفهرست مطالب:ارزش غذایی و موارد مصرفگونه های دیگرمنشأ و پراکندگیگیاه شناسیانواع چریمویاآب و هواگرده افشانیخاکتکثیرعملیات کاشتآفات و بیماری هابخشی از اسلایدها :ارزش غذایی و موارد مصرف:مصرف فراوری و تازه خوری دارد. (تنهایی یا همراه با چند قطره لیمو ترش)هسته له شده به عنوان حشره کش استفاده می شود.از مایع هسته در درمان بیماری های چشمی استفاده می شود.استفاده از هسته به عنوان دارو در درمان خشکی دهان،سوزش گلو و استفراغشاخه ها خواص هسته ها را دارند.برگ دارای کافئین است.منشأ و پراکندگی:ارتفاعات آند در اکوادور، کلمبیا، بولیویدر ارتفاعات برزیل و شیلی به صورت بومی درآمده است.در سال 1950 با آفت زدگی مرکبات در ارتفاعات سیرانوادا چریمویا جایگزین آنها شد.سال 1970 در جزایر هاواییسال 1979 در ایتالیاکاشت در ارتفاع 750 متری در فیلیپین

دانلود فایل

دانلود فایل پاورپوینت در مورد چریمویا

پاورپوینت در مورد چریمویا,پاورپوینت درباره چریمویا,ارزش غذایی چریمویا,چریمویا,چری مویا,مصرف چریمویا,انواع چریمویا,منشا چری مویا,میوه چریمویا,میوه چری مویا