پاورپوینت طراحی صنعت غذایی

پاورپوینت طراحی صنعت غذایی

پاورپوینت-طراحی-صنعت-غذاییپاورپوینت طراحی صنعت غذاییفرمت فایل : پاورپوینتقابل ویرایشتعداد اسلایدها :  67   اسلایدفهرست مطالب:تعاريف و قلمرو طراحي كارخانهاهداف و مراحل طراحي كارخانهمراحل طراحي كارخانهمطالعات امكان سنجيتحقيق بازارخصوصيات زمين كارخانهخصوصيات ساختماننورتهويهتأمین آباقتصاد مهندسيتهیه جریان مواد یاFLOW CHARTتأمین انرﮊی در یک کارخانهبخارمحل استقراراجزا دیگ بخارنکات مهم در طراحی خط لوله بخارانواع تله های بخارنقش تله بخار در سیستمتعيين ظرفيت بخار ديگ بخارتعيين ميزان مصرف هر دستگاهعوامل مؤثر در ميزان مصرف بخارمراقبت و استفاده مطلوب از ديگ بخارنكات ايمنيخصوصيات موادانواع مواد متداولحمل مواد در كارخانهحمل مواد اوليه از انبار به خط توليدحمل مواد در حال فرايند در خط توليدبخشی از اسلایدها:تعاريف و قلمرو طراحي كارخانه:نحوه توليد كالا يا ارائه خدمات طرح  ريزي شدهشماي كف كارخانه كه نحوه قرار گرفتن ساختمانها در محوطه كارخانه، چيدن ماشين آلات و تجهيزات در داخل سالن توليد، شبكه هاي تأسیساتیقلمرو طراحي: حمل و نقل، دريافت (تخليه بار)، انبار مواد، قطعات و محصولات نهايي، توليد، بسته بندي، انتقال مواد، خدمات كارمندي، فعاليتهاي كمك توليدي، ارسال (بارگيري)، ادارات، ساختمانها، زمين، محل كارخانه، ايمني، ضايعاتمراحل طراحي كارخانه:جمع آوري اطلاعات اوليهتحليل اطلاعات اوليهطراحي فرايند توليدطراحي جريان موادتحليل كليات روش انتقال موادمحاسبه تعداد ماشين آلاتطراحي ايستگاه هاي كارانتخاب ماشين آلاتهماهنگي عمليات هاي توليديبررسي روابط متقابل فعاليتهاي توليدي و خدماتي و كمك توليديتعيين انبارهاي مورد نياز و مشخصات اصلي آنهاتعيين محل فعاليت هاي توليدي و خدماتي و كمك توليديتعيين فضاهاي مورد نيازتخصيص محوطه كارخانه به فعاليت هاي مختلفبررسي هاي مربوط به نوع ساختمانتهيه طرح كارخانهبررسي ارزيابي و تصحيح طرح با همكاري افراد صاحب نظر

دانلود فایل

دانلود فایل پاورپوینت طراحی صنعت غذایی

پاورپوینت طراحی صنعت غذایی,دانلود پاورپوینت طراحی صنعت غذایی,پاورپوینت درباره طراحی صنعت غذایی,طراحی صنعت غذایی,تحقیق طراحی صنعت غذایی