پاورپوینت پخت و پز صحيح

پاورپوینت پخت و پز صحيح

پاورپوینت-پخت-و-پز-صحيحپاورپوینت پخت و پز صحيحفرمت فایل : پاورپوینتقابل ویرایشتعداد اسلایدها :   22   اسلایدفهرست مطالب:ظروف مواد غذايي:1-ظروف آلومينيومي2-ظروف مسي3-ظروف استيل (Stainless Steel)4-ظروف نچسب                 5-ظروف ملامين6-ظروف پيركس7-ظروف يك بار مصرفروشهای صحيحسرخ کردن غذاعوامل موثر بر قابليت دوباره استفاده کردن روغنتعداد دفعات استفادهبخشی از اسلایدها :ظروف آلومينيومي سبك هستند و به خوبي گرما را انتقال مي دهند.-بعضي شواهد حاكي از آن است كه آلومينيوم در درازمدت باعث بيماري آلزايمر مي شود.-بعضی نظریه ها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتری های آلومینیومی می تواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده،کولیت،خشکی دهان ،یبوست و تغییر رنگ زبان شود.-افرادي كه هرروز از ظروف آلومينيومي پوشش داده نشده براي پخت و پز و نگهداري مواد غذايي استفاده مي كنند ، تقریباً 3/5 ميلي گرم آلومينيوم در روز وارد بدن خود مي كنند.-البته سازمان بهداشت جهاني تخمين زده است كه بزرگسالان مي توانند بیشتر از 50 ميلي گرم را در روز بدون هيچ ضرري دريافت كنند.-بسياري از داروهاي معمول هم حاوي آلومينيوم هستند،مثلاً يك قرص آنتي اسيد حاوي 50 ميلي گرم و يك قرص آسپيرين حاوي 20-10 ميلي گرم  آلومينيوم است.

دانلود فایل

دانلود فایل پاورپوینت پخت و پز صحيح

پاورپوینت پخت و پزصحيح,پاورپوینت در مورد پخت و پزصحيح,پخت و پزصحيح,پخت صحیح غذا,ظروف مواد غذايي