پایان نامه ارشد رشته گياهان دارويي، ادويه‌اي و نوشابه‌اي – اثر کودهاي زيستي و دامي بر گياه چاي ترش

پایان نامه ارشد رشته گياهان دارويي، ادويه‌اي و نوشابه‌اي – اثر کودهاي زيستي و دامي بر گياه چاي ترش

پایان-نامه-ارشد-رشته-گياهان-دارويي-ادويه‌اي-و-نوشابه‌اي--اثر-کودهاي-زيستي-و-دامي-بر-گياه-چاي-ترشچکيده:به منظور بررسي اثرات کود دامي و كودهاي زيستي بر خصوصيات کمي و کيفي گياه دارويي چاي‌ترش آزمايشي در مزرعه آموزشي- پژوهشي پژوهشکده کشاورزي دانشگاه زابل در سال 1391به صورت کرت‌هاي خرد شده در قالب طرح بلوک‌هاي کامل تصادفي با 3 تکرار انجام گرفت. تيمارهاي آزمايشي شامل سطوح کود دامي شامل: شاهد (بدون کود دامي)، 10 تن و 20 تن در هکتار و8 سطح مصرف کود زيستي شامل:شاهد (بدون مصرف کود زيستي)، نيتروکسين، بيوسولفور، فسفات بارور2، نيتروکسين+بيوسولفور، نيتروکسين+ فسفات بارور2، بيوسولفور+ فسفات بارور2 و نيتروکسين+ بيوسولفور+ فسفات بارور 2 بودند. بر اساس نتايج مصرف کود دامي بر ارتفاع بوته، قطر ساقه، تعداد شاخه‌هاي فرعي، تعداد ميوه در بوته، عملکرد بيولوژيک، عملکرد اقتصادي، غلظت کلروفيل، مقدار کلروفيل a، b، کاروتنوئيد، کربوهيدرات‌، آنتوسيانين، ميزان پروتئين، ميزان پتاسيم و فسفر تاثير معني‌داري داشت. تاثيرتيمارهاي کود زيستي نيز بر صفات مورد بررسي معني‌دار شد. بررسي برهمکنش تيمارها نيز نشان داد که بيشترين مقدار عملکرد کاسبرگ چاي ترش با مصرف توام 10 تن در هکتار کود دامي و کود زيستي نيتروکسين و بيشترين مقدار آنتوسيانين کاسبرگ با مصرف توام 20 تن در هکتار کود دامي و کودهاي زيستي بيوسولفور+ فسفات بارور2 به‌دست آمد. نتايج نشان داد که مصرف تلفيقي کودهاي دامي و زيستي، نسبت به مصرف جداگانه آنها مي‌تواند در افزايش عوامل کمي و کيفي چاي ترش نقش موثري را ايفا کند.

دانلود فایل

دانلود فایل پایان نامه ارشد رشته گياهان دارويي، ادويه‌اي و نوشابه‌اي – اثر کودهاي زيستي و دامي بر گياه چاي ترش

آنتوسيانين,بيوسولفور,کاروتنوئيد,کلروفيل,نيتروکسين,تاثیر کود زيستي,اثر کود دامي,چاي ترش