پروپزال آماده با عنوان تاثیر پیش تیمار فراصوت و آبگیری اسمزی در تسریع خشک کردن انجیر
این پرپوزال برای رشته
مکانیزاسیون کشاورزی بوده اما کاربرد اصلی آن برای رشته های صنایع غذایی نیز می
باشد که نسخه ورد word بوده و قابل ویرایش می باشد و شامل بخش های بیان مساله ، مواد و روش و
منابع می باشد. عنوان پروپوزال به فارسی:
تاثیر پیشتیمار فراصوت
و آبگیری اسمزی در تسریع خشک کردن انجیر و ارزیابی اقتصادی آن عنوان پروپوزال به انگلیسی:Effect of ultrasonic pretreatment and osmotic dehydration on fig
drying speedup and economical evaluation
Normal
0
false
false
false
EN-US
X-NONE
AR-SA
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:’Table Normal’;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:”;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin-top:0in;
mso-para-margin-right:0in;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0in;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:’Calibri’,sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:Arial;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
دانلود فایل پروپزال آماده با عنوان تاثیر پیش تیمار فراصوت و آبگیری اسمزی در تسریع خشک کردن انجیر
پروپوزال آماده رشته کشاورزی,پروپوزال قابل ویرایش صنایع غذایی,پروپوزال کامل مکانیزاسیون کشاورزی,پروپوزال فراصوت,پروپوزال آبگیری اسمزی,پروپوزال خشک کردن انجیر,پروپوزال ارزیابی اقتصادی خشک کن