تحقیق آویشن
دانلود تحقیق آویشننوع فایل : Word تعداد صفحات : 55شرح محتوا« فهرست مطالب »آویشن Thymus vulgaris 4مقدمه.. 4گیاه شناسی.. 5مشخصات ظاهري :. 5معرفی و گیاهشناسی.. 5زيستگاه طبيعي :. 10سازگاری :.. 10ارقام.. 11کاشت ، داشت و برداشت:.. 13کاشت :.. 14تاریخ و فواصل کاشت.. 14کاشت مستقیم :.. 15کاشت غیر مستقیم :.. 16تکثیر رویشی :.. 16داشت.. 17مراقبت و نگهداری :.. 17برداشت :.. 18نیازهای اكولوژیكی.. 20خواص و کاربرد.. 22فرآوری.. 24قسمت دارویی :.. 25مواد موثره :.. 25خواص در مانی :.. 25مواد و عناصر غذایی.. 26آویشن دارویی.. 30آویشن در طب نوین.. 32خواص درمانی آویشن کوهی.. 34خواص درمانی در طب سنتی.. 34خواص عصاره آویشن.. 36اسانس آویشن.. 42منبع:.. 51 مقدمهتيموس – نام علمي آويشن – به احتمال زياد از واژهاي يوناني به معناي جرات و يا عبارتي كه مفهوم آن پاكيزگي و يا ضدعفوني كردن است، ريشه گرفته است. در عصر شواليهگري و سلحشوري بر روي جامهي شواليههاي تصوير آويشن گلدوزي ميكردهاند، تا در هنگام مسابقات سواري با نيزه به آنها جرات و شهامت ببخشد. دستههايي از آويشن را براي پاكيزگي هواي داخل ساختمان ميسوزاندهاند و تصور ميكردند كه به اين ترتيب از بيماري طاعون محفوظ ميمانند. از اين گياه در مراسم تدفين نيز استفاده ميشده است. روزگاري در ولز، آويشن را در قبرستان در كنار گورها ميكاشتند و در مراسم تشييع جنازه، اعضاي يك انجمن نيكوكاري در انگلستان. دستههاي آويشن را با خود حمل ميكردند .بر اساس داستاني قديمي و غير قابل باور، كاشتن بستري از آويشن در باغچهي منزل، راه پريها و جنها را به خانه باز ميكرده است و اعضاي خانواده ميتوانستند با چشم خود آنها را ببينند. روغن آويشن كه تيمول ناميده ميشود، يك عامل قوي ضد ميكروبي است و به همين سبب، گياه آويشن به عنوان يك گياه ضدعفوني كننده شناخته شده است. چاي آويشن داروي سنتي دردهاي معده و روده ميباشد. روغن اين گياه را روزگاري براي دفع انگلهاي روده، بخصوص كرم قلابدار، تجويز ميكردهاند. آويشن همچنين يك داروي ضد گرفتگي عضلات ميباشد و از آن براي درمان سوزش گلو، سرفههاي سخت و التهاب نايژه استفاده ميشود. محلول شستشوي دهان حاوي آويشن در درمان عفونت لثه مؤثر است. در طول جنگ جهاني اول، روغن آويشن را به عنوان يك مادهي ضد ميكروب، روي پوست ميماليدند .آويشن به دليل طعم تند و خاصيت ضد ميكروبياش، در تهيه سوسيس و خوراكهاي گوشتي مصرف ميشود. در كشورهاي فرانسه و يونان و برخي ديگر از كشورها، از اين گياه در تهيه و طبخ غذا استفادههاي فراواني ميشود .
تحقیق, آویشن