دانلود پاورپوینت آنزیمی شربت گلوکز

دانلود پاورپوینت آنزیمی شربت گلوکز

دانلود-پاورپوینت-آنزیمی-شربت-گلوکز عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت آنزیمی شربت گلوکزفرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 20پاورپوینت کامل و آماده ارائه فهرست  .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی  .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی  .6منابع نشاسته  قسمتی از متن  دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی                   DE=55 ¨بالاتر ازDE=55  شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود . ¨افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی ¨نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی ¨اهمیت استفاده ازآنزیم ها در
این است که واکنش های بین ملکولی رخ نداده و در نتیجه تشکیل رنگ و ایجاد
مزه تلخ در اثر فراورده های تجزیه ای حاصل از گرما دیده نمی شود .فرایند
نسبتاً آرام بودهو…

دانلود فایل

دانلود فایل پاورپوینت آنزیمی شربت گلوکز

دانلود پاورپوینت آنزیمی شربت گلوکز,پاورپوینت آنزیمی شربت گلوکز,آنزیمی شربت گلوکز,شربت گلوکز