دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا
عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت صمغ کتیرافرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 23پاورپوینت کامل و آماده ارائه قسمتی از متن صمغ
ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی
با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در
صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده
مورد استفاده قرار می گیرند. * صمغ های ترشحی *صمغ های جلبکی *صمغ های دانه ای * صمغ های میکروبی * مشتقات نشاسته و سلولز *تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند.*مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند.*ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند*پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند و…
دانلود فایل پاورپوینت صمغ کتیرا
دانلود پاورپوینت صمغ کتیرا,پاورپوینت صمغ کتیرا,صمغ کتیرا,کتیرا