مطالعات طراحی اقامتگاه بین راهی

مطالعات طراحی اقامتگاه بین راهی

مطالعات-طراحی-اقامتگاه-بین-راهیدانلود مطالعات طراحی اقامتگاه بین راهی 145 صفحه فرمت word   فهرست مطالب: فصل اول : شناخت موضوع •       1-1- مقدمه        2•       1-2- اهداف    2•       1-3- جهانگرد و جهانگردي     3•       1-3-1- جهانگرد  4•       1-3-2- جهانگردي   5•       1-3-3- تاريخچه جهانگردي  6•       1-3-4- انواع جهانگردي    7•       1-3-4-1- جهانگرد داخلي   7•       1-3-4-2- جهانگرد بين المللي 8•       1-3-4-3- انواع جهانگرد از نقطه نظر تاثير در موازنه ارزي     10•       1-3-4-4- انواع جهانگرد از نقطه نظر طول مدت اقامت     10•       1-3-4-5- انواع جهانگرد از نقطه نظر فردي يا دسته جمعي  11•       1-3-4-6- ساير انواع جهانگردي 11•       1-3-4-7- انگيزه هاي جهانگردي   12•       1-3-5- مهمترين عوامل در توسعه جهانگردي   13•       1-3-5-1- عوامل اقتصادي  13•       1-3-5-2- صنعت توريسم ، فرآيندي غالب در اقتصاد جهان   15•       1-3-5-3- نقش اقتصادي در درآمد زايي•       جهانگردي   17•       1-3-5-4- قطع نامه سازمان ملل متحد در مورد جهانگردي     18•       1-3-5-5- جهانگردي در سالهاي اخير در خاورميانه•       1-3-5-6- جهانگردي و جهانگردي در ايران    19•       1-3-5-6-1- سير تحول و تكامل تشكيلات جهانگردي در ايران        19•       1-3-5-6-2- اقدامات انجام شده در مرد جهانگردي پس از پيروزي انقلاب اسلامي        21•       1-3-5-6-3- بررسي آماري خدمات هتل ها بر بخش خصوصي     22•       1-3-5-6-4- بررسي آماري خدمات مهمان پذيري بخش خصوصي    23•       1-3-5-6-5- برنامه هاي توسعه با جهانگردي در ايران    23•       نتيجه گيري         25 فصل دوم : بررسي اقامتگاهها از گذشته تا به امروز•       2-1- مقدمه     27•       2-1-1- پيدايش اوليه هسته هاي اقامت      27•       2-2- اقامتگاهها در دوران اسلامي     28•       2-2-1- بناهاي اقامت            29•       2-3- بررسي وويژگيهاي مهم در معماري در ساخت و ساز كاروانسراهاي ايران                     30•       2-4- معماري انواع اقامتگاه             31•       2-4-1- اقامتگاههاي كاملاً پوشيده منطقه كوهستاني                                          31•       2-4-2- اقامتگاههاي كرانه پست جلگه خزر       32•       2-4-3- كاروانسراهاي حياط مركزي         32•       2-5- اقامتگاههاي دوره صفوي             33•       2-6- روند دگرگوني اقامتگاه در ايران         34•       2-7- تعريف تاسيسات اقامت و پذيرايي          35•       2-8- تاریخچه هتلداری در ایران              37•       2-9- وضعیت فعلی هتلداری در ایران            38•       نتيجه گيري                                  39 فصل سوم: معرفي و بررسي نمونه ها موردی•       3-1- هتل هفت ستاره ی  كيش                     42•       3-2- هتل سندرسون لندن                       44•       3-3- برج العرب                           46•       3-4- هتل یخی سوئد                               52•       3-5- هتل غار گاميراسو در تركيه                56•       فصل چهارم : استان فارس   •       4-1- موقعیت جغرافیایی و تقسیمات سیاسی استان فارس                                        59•       4-1-1- جمعیت استان فارس                     59•       4-2- مکان های دیدنی و تاریخی استان فارس    61•       4-3- صنایع و معادن                     63•       4-4- کشاورزی و دامداری                     64•       4-5- وجه تسمیه و پیشینه تاریخی             64•           شهرستان ممسنی                         •       4-6- مشخصات جغرافیایی شهرستان ممسنی         69•       4-7- گردشگریهای ممسنی                           71•       4-8- مردم شناسی                             72•       4-9- جاذبه های طبیعی شهرستان ممسنی          73•       4-10- تاریخچه و جاذبه های گردشگری           73•       4-10-1- آثار تاریخی شهرستان ممسنی           76•       4-11- قومیتها                               81•       4-11- سلحشوری و ایثارگری مردم ممسنی             82•          •       فصل پنجم :  معرفي و تجزيه و تحليل سايت•       5-1- تحليل سايت پروژه                       82•       5-1-1- دسترسي به مجموعه اقامتي              84•       5-1-2- ديد مجموعه نسبت به محیط اطراف            85•       5-1-3- جهت وزش باد غالب                     86•       5-1-4- عملكردهاي جانبي سايت                 87•       5-2-  سايت پيشنهادي مورد مطالعه             88•       فصل ششم: اقامتگاه ها و خدمات پذیرایی  •       مقدمه                                 •       6-1-تاریخچه اقامتگاه ها و خدمات پذیرایی    91•       6-2- طبقه بندی میهمانخانه ها                93 •       6-3- فعالیت های هتل                        93•       6-3-1- دپارتمان اتاق ها                   93•       6-3-2- دپارتمان غذا و نوشیدنی               93•       6-3-3- دپارتمان مهندسی                      95•       6-3-4- دپارتمان پرسنل                       96                       •       6-3-5- دپارتمان حسابداری                    96•       6-3-6- دپارتمان بازاریابی                   97•       6-4- طراحی اتاق خواب ها                    98•       6-4-1- رابطه بلوک اتاق خواب ها با محوطه های عمومی                                         98•       6-4-2- انواع اتاق های موجود در هتل ها     99  •       6-4-3- فرم وشکل اتاق خواب ها             101•       6-4-4- پلان طبقات                         102•       6-5- طرح اتاق خواب ها                    104•       6-6- طراحی فضاهای عمومی                  105•       6-6-1 – درب های ورودی و دسترسی از خارج به هتل .                                        105•       6-7- اهداف در طراحی ستون                  111 •       6-8- پارکینگ ها                           117•       6-8-1- تجزیه و تحلیل پارکینگ ها             117•       6-9- دفاتر اداری                          121 •       6-9-1- پیشخوان و دفتر لابی                  121•       6-9-2- دفتر حسابداری                       122•       6-9-3- دفتر مدیر اجرایی                    123•       6-9-4- دفاتر فروش و تدارکات               124•       6-10- فضاهای خدمات پشتیبانی (دور از دید)  124•       6-11- فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه 125•       6-12- طراحی فضای انبار آذوقه و نوشیدنی    127•       6-13- فضای بارانداز دریافت زباله و انبار عمومی                                     128•       6-14- نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان     129 •       6-15- رختشویخانه و خانه داری              130•       6-16- بخش مهندسی و تاسیسات مکانیکی         132                        •       فصل هفتم : برنامه ریزی  فیزیکی           •       مقدمه•       7-1- دپارتمان اتاق های خواب                135•       7-2- دپارتمان فضاهای عمومی                 136•       7-3- دپارتمان فضاهای اداری                 138•       7-4- دپارتمان فضاهای خدماتی                140              فصل نهم•       8-1 – ایده طراحی                          142•       8-1-1- حرکت                               1428-1-2- دید                                  142                         چکیده :توجه به صنعت پاک ونوپای گردشگری در جهان پیشرفته امروز ما  را وا می داردکه با نگاهی به وضعیت فعلی صنعت در مملکت ومطالعه جایگاه ایران در بین کشور های دنیا،در جهت بهبود این جایگاه بکوشیم وبااستفاده از مناظر بدیع وطبیعی ومیراث فرهنگی گرانبهایی که از گذشتگانمان باقیمانده وهمچنین با در نظرگرفتن بازارهای بالقوه  داخلی و کشورهای حوزه خلیج فارس اعتبار بین اللمللی ایران را ارتقاء دهیم. جهت رسیدن به اهداف طرح ابتدا به بررسی گذشته گردشگری واقامتگاه ایران پرداخته شدوسپس صنعت گردشگری وعوامل موثر در آن (اقتصاد و…) وکمبود های موجود در این زمینه نگاهی داریم وبا بررسی استانداردها ضوابط-سازه تاسیسات وبازبینی نمونه های مشابه به طراحی سایت مورد نظر پرداخته شده است.فصل اول :شناخت موضوع و شناخت مفاهیم:1-1-مقدمهاستان فارس درمقایسه با مناطق دیگر مناطق کشور ازامتیازات بالقوه زیادی برخوردار است .ازاین رو توسعه ایرانگردی وتوسعه فضایی آن در چهارچوب طرح منطقه ای باید به سان دیگر بخش های اقتصادی ،یک بخش سازنده وموثردر ساخت وساز وچشم انداز فضایی تلقی کرد واز پیامدهای اقتصادی آن برای بهبود سطح زندگی مردم بهره جست.نبود یک الگوی ایده آل ووجود امتیازاتی احداث مجموعه ای با عملکرد اقامتی وتفریحی در محور ارتباطی فارس به خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد مورد توجه مسولین بوده است.موقعیت منطقه از نظر دیدگاهای فوق منحصر به فرد است. بنابراین برای اقامت توریست واحدهای اقامتی مجهز به استاندارد بالا در این طرح در نظر گرفته شده استبا توجه به مواردی که ذکر شده موضوع پایان نامه ی حاضر طراحی یک مجموعه اقامتی بین راهی در محور ارتباطی فارس به خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد در نظرگرفته شده است.ازاین رو طراحی مجموعه فوق تلاشی است برای رسیدن به اهدافی عالی وفراهم آوردن محیطی امن وآرام برای اعتلای روحی وروانی مسافران جهت بالا بردن بهره وری فکری آنها. 1-2-اهدافهدف اصلی درطراحی مجموعه اقامتی تفریحی درپروژه حاضر درنظر گرفته شده است.سرویس دهی به آن دسته از مسافرانی که جهت فراغت وتفریح جهت دوری از محیط یکنواخت روزانه به دنبال مامن ومحیط مناسبی برای استراحت می آیند.در راستای این هدف سعی شده است که فضای مطلوب باتوجه به ویژگی های منحصر به فرد منطقه وتوجه خاص به اقلیم منطقه جهت آسایش هر چه بیشتر مسافران طراحی گردد.درطراحی این فضای مطلوب سعی شده است با ایجادجاذبه های بصری وبابهره گیری از پتانسیل های طبیعی ومصنوعی،با توجه به ذات ونظام اندیشیده شده در الگوواسلوب معماری بازمانده ورعایت آن درطرح پیشنهادی ،محیط مناسبی جهت ارتقا سطح مکانات توریستی تعبیه گردد.همچنین یکی ازدیگراز اهداف طرح حفظ میراث فرهنگی واصالت تاریخی منطقه ومعرفی ارزشهای  ناشناخته ی معماری بومی منطقه  با توریستی ها بوده وتوجه به ویژگی های منحصر به فرد این شهر ازطریق پرهیز ازساختاروساز بی رویه وایجادفضاهای هرچه وسیعتر،عمومی وباز بوده است . 

دانلود فایل

دانلود فایل مطالعات طراحی اقامتگاه بین راهی

مطالعات طراحی اقامتگاه بین راهی,دانلود پایان نامه مطالعات طراحی اقامتگاه بین راهی,طراحی اقامتگاه بین راهی,اقامتگاه بین راهی,مطالعات اقامتگاه بین راهی,پایان نامه اقامتگاه بین راهی,پایان نامه معماری,دانلود پایان نامه معماری